νέα επεισόδια «Κωνσταντίνου και Ελένης»


Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος Χάρης Ρώμας αποκάλυψε ένα νέο που έχει χαροποιήσει ιδιαιτέρως το φανατικό κοινό του!
Ο ίδιος γράφει νέες ιστορίες και περιπέτειες για το πάρα πολύ πετυχημένο του σήριαλ «Κωνσταντίνου και Ελένης». Το σήριαλ αυτό αγαπήθηκε τόσο τα πρώτα χρόνια προβολής του, όσο και αργότερα, και μέχρι σήμερα χτυπά υψηλά νούμερα τηλεθέασης! Και αφού πολλοί θεατές ζήτησαν μία συνέχεια στη σειρά, ο ίδιος γράφει νέα επεισόδια...
Όπως αποκάλυψε ο ίδιος στην εκπομπή «Πρωινή Μελέτη», το σήριαλ επιστρέφει, μόνο που δεν θα το δούμε με τους ίδιους ηθοποιούς, αλλά με άλλους πρωταγωνιστές.
Ο ηθοποιός και σεναριογράφος σχολίασε επίσης και τα τηλεοπτικά πρόσωπα, μεταξύ αυτών και την Ευγενία Μανωλίδου, λέγοντας πως είναι από τα πρόσωπα που προκαλούν ίντριγκες ώστε να έχει το τηλεοπτικό προϊόν στο οποίο συμμετέχει, τηλεθέαση.
«Όλο αυτό το σούσουρο που γίνεται γύρω της, γίνεται επί τούτου, μπας και μπορέσουν και ανέβουν αυτές οι ρημάδες οι τηλεθεάσεις. “Πιόνι” είναι κι αυτή σε αυτή την ιστορία. Και, βεβαίως, εισπράττει κι αυτή το όφελος από όλο αυτό το πράγμα που γίνεται γύρω της. Τη δημοσιότητα -που προφανώς τη θέλει απεγνωσμένα- και τα χρήματα. Παίρνει κι αυτή μερίδιο, αλλά πληρώνει το τίμημά της βέβαια», δήλωσε.
Δείτε τη συνέντευξή του!

πηγή: ola-e-tipota

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου